Sanna Hansson

En fin dag.

Kategori: Everyday ♥

Hej på er! Det är mitt i natten och jag är dundertrött, men jag tänkte berätta lite om dagen innan jag släcker lampan och faller i djupsömn. Åkte till Malmö vid tolvtiden, jag gick på i Dösjebro och Elin i Kävlinge. Tågvagnarna var inte numrerade så en dörr som inte gick att öppna enligt Elin och en felpåstigning gjorde morgonen ganska komisk. Jag fick hoppa av vid Gunnesbo och springa in i Elins vagn, senare visade det sig att det visst gick att öppna dörren till min vagn, haha... 

Vi kom fram och gick i stan någon timme innan jakten på matställe började. Det är så himla mycket folk på matställena nu i mellandagarna, men vi lyckades hitta ett bord på Burger King i alla fall. Fyndade en fin jacka på rean, och en massa annat som inte var på rea. Sedan tog vi tåget till Lund och åt på Nova, och det blev ytterligare ett reafynd på Topshop för min del. 

Vi var hemma hos mig lite över åtta och fixade frukter, te och annat och satt och snackade i några timmar. 

Hittade te i fin förpackning för en tjuga inne på Tiger, som ni kan skymta i höger hörn. Tyckte att färgen passade fint i mitt rum. 


Jag köpte också kanel inne på Tiger, två förpackningar för 30 kr, en till mig och en till Elin. Så nu kommer det att lukta riktigt gott i mitt rum. Blev fin som dekoration också tycker jag. 


Plockade fram mina bladformade ljus. Fint ska det va'. Julkänslan fick hänga kvar i form av två flaskor julmust.

Kram på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: