Sanna Hansson

Mitt favoritmaterial

Kategori: Favoriten ♥

Hej på er! Tänkte precis fota två nya tillskott i garderoben och insåg då hur otroligt många spetsklänningar jag har! Jag börjar misstänka att jag har utvecklat något slags beroende faktiskt... Så jag bestämde mig för att fota ett helt inlägg med spetsklänningar istället. Det hänger även några spetskjolar i garderoben men dem fick inte vara med den här gången.

Översta raden från vänster; Topshop, H&M, Monki, Monki
Nedersta raden från vänster: Gina Tricot, H&M, Indiska, JC


Och så en av nykomlingarna, kunde inte låta bli att plocka med mig den här från Monki i tisdags. Kostade 400 om jag inte minns fel. 


Det var egentligen inte meningen att det skulle bli två spetsklänningar, men det blev det ändå. För den här var på rea inne på Topshop. Den blev min för exakt samma pris som klänningen ovan, 400. Helt klart ett kap i min mening. Tänker den med ett brunt flätat skärp i midjan, åh-så-fint! Den är dock mer rosa i verkligheten än vad den ser ut på den här bilden, färgen gör sig mer rättvisa på bilderna ovan.


Så efter min lilla spetsklänning-photosession har jag insett att mitt favoritmaterial är spets. Det är så himla fint. Men jag får nog hålla i mig själv nästa gång jag står och petar på ett spetsplagg.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: