Sanna Hansson

Pink it's the colour of passion, cause today it just goes with the fashion

Kategori: Dagens outfit ♥Skor Deichmann, Tights H&M, Klänning H&M, halsband present

Frukt och bär, jag är kär

Kategori: Everyday ♥

Jag har ju tidigare berättat om löftet, att inte äta något godis på hela 2011, och förhoppningsvis fortsätta med det senare. Ett snesteg har jag råkat göra, och det var när jag bjöds på en chokladbit. Den var utformad som en sten, och jag tänkte inte alls på att det var godis. Men jag tror inte att det gjorde så stor skillnad.

I förra veckan bakade jag en kladdkaka. För kakor fick jag fortfarande äta. Det resulterade i att det blev cirka en bit om dagen, och de där orenheterna på hyn som jag vill slippa kom tillbaka. Så nu har jag strikt gjort om löftet till "Inget godis, inga kakor, ingen glass, inga chips". Jag tror det är lättare att hålla sig ifrån allt. Istället har jag upptäckt en massa andra härliga ersättare. Torkad frukt, dip och grönsaker nämnde jag igår. Men till frukost är det jättegott att svepa ihop frysta bär, nötter, russin och flingor tillsammans med vaniljyoghurt. Mättar sötsuget hur mycket som helst!
   Jag har också lovat mig själv att dricka minst en liter vatten om dagen. Det renar ju väldigt bra och är bra för kroppen. Kommer uppdatera hur det går för mig, så håll tummarna för att det här håller i sig nu också!

Frosseri frossera

Kategori: Everyday ♥

Godmorgon! Vad glad jag blir när jag ser solstrålarna skina utanför vårt stora atéljefönster. Betyder det att våren är närmare än någonsin? För det hoppas jag innerligt på!
Igår var en mycket trevlig kväll med frossa. Det må jag säga. Om man startar med en rejäl portion tacos, sen adderar flera skålar grönsaker, dippa, cola och fruktgodis så är man rätt stoppad i slutet av kvällen! Vi skulle egentligen tagit itu med labrapporten, men tror ni vi gjorde det? Icke, så nu blir det en hel läxdag med biologi, matte och musik fram tills Elin kommer!

Barndop och ett rent hus

Kategori: Everyday ♥


Åh, vilken dag det hitentills varit!
Hunnit med en massa. Imorse vaknade jag och gjorde mig redo för ett skojigt jobb på ett dop. Den valda låten var "Älskade barn", en mycket vacker låt. Barnet var jättegulligt, och förvånansvärt tyst under hela gudstjänsten. För övrigt så var det väldigt många barn på dopet, har nog aldrig sett så många på ett dop förut! Kändes lite som att dopbarnet var minstingen i släkten ;)
   Efter dopet åkte vi iväg och handlade lite, har nog aldrig känt mig så nyttig som jag gjorde efter den handlingen. Ikväll kommer Emma och Camilla och det blir myskväll, och inget godis. Alla försöker desperat sluta med det, haha! Men nu har jag hittat lösningen. Nämligen torkad frukt och klassikern grönsaker och dippa. Fungerar ju lika bra! Eftersom det är chokladen jag främst ska sluta med... 
    Städning har jag också hunnit med, och även lyckats övertala pappa att dammsuga mitt rum då han vid något tillfälle nämnde att han skulle göra det om jag plockat undan på rummet när det var dags för honom att dammsuga. Toppen! Nu ska jag vila en stund, och göra mig redo för kvällens äventyr!

Om jag var du, och om du var jag

Kategori: Everyday ♥

Hur kunde det hända, att alla blev födda med olika förutsättningar? När jag letar igenom gamla låtar i mina mappar finner jag ”Runaway love” med Ludacris.

Jag minns plötsligt hur många tårar jag fällt till den sången. Hur många gånger jag konstaterat hur verklig texten faktiskt är. Att det faktiskt finns människor som behöver stå ut i liknande situationer. Och så mår jag dåligt. För att jag använt låten som ett skydd när jag mått dåligt, fastän jag inte alls mått dåligt i de måttet som tjejerna i låten beskrivs. Jag kan inte sluta fundera på det, tänker att jag är väldigt lycklig i alla fall. Ångrar alla gånger jag beklagat mig över att saker inte blivit som jag ville, när jag inte vågat stå på mig eller klagat på att alla andra får lov att ha en hy fri från pormaskar, när jag inte får.
   Och i låten, där är det så verkligt. Mary J. Blige sjunger Runaway love, runaway love. I första versen handlar det om en nioårig flicka, hennes mamma är nästan aldrig hemma och hennes pappa har hon aldrig träffat. Det finns ingen som vill lyssna på henne. Hennes mamma tar droger och tar hem män, ofta flera varje natt. När männen misshandlat mamman ger de sig på flickan, men hennes mamma tror inte på henne när hon försöker berätta. Så hon rymmer hemifrån, långt bort ifrån allt som blivit hennes vardag.
   I andra versen beskriver de en tioåring med alldeles för lågt självförtroende. Hennes alkoholiserade styvpappa slår henne, men hon har en vän. Dessvärre hon blir skjuten. Så nu är hon ensam igen. Även hon rymmer hemifrån.
   Till slut är det en elvaårig flicka. Hon försöker komma på varför världen är så kall. Hon tror att hon är kär och har sex med en sextonåring. Eftersom de inte använder skydd blir hon gravid, men pappan är såklart inte redo för ett barn. Hennes mamma tycker att abort är för dyrt, så nu måste hon hantera en graviditet. Hon rymmer också hemifrån.
   Jag blir så ledsen. En elvaårigflicka?! Det är så fel. De försöker alla komma underfund med varför världen är så kall. Jag finner inte fler ord. Låten är så tänkvärd, att jag själv blir känslosam och ögat fäller en tår.

Should've said no

Kategori: Dagens outfit ♥Svart tröja H&M, Vit spetstopp Gina Tricot, kjol Monki, tights Indiska, skor Dinsko

Swedish summer at Topshop

Kategori: Mode ♥


Nu finns en ny, supersöt kollektion på Topshops hemsida, som passande nog heter "Swedish summer". Inte bara för den här kollektionen utan för alla underbara plagg på hemsidan, så känns det som att jag är i starkt behov av en beställning från Topshop till i vår/sommar.

Do the maths

Kategori: Everyday ♥

Just nu suktar jag efter helg. Det hade varit så himla härligt i denna stund!
Har gjort beslutet att jag äter, och sen gör jag matte. Jag behöver göra matte. Väldigt mycket. Men jag har ingen ork kvar. Det har känts som att jag skulle somna på alla lektioner idag. Och det kändes som jag skulle somna i bussen imorse, i bilen på väg till pianot. Imorse sov jag så tugnt, att när jag blivit väckt för andra gången redan lyckats hamna i djupsömn igen. Är det här normalt? Jag är så trött hela tiden, och jag vill bara göra det jag vill - inga läxor eller kravsaker. För jag orkar inte. Men jag vill. För gör jag inte det här nu, så resonerar jag så att jag lär sitta med samma mattebok om tio år på Komvux. Eller nä, så hemskt är det inte. Men jag vill vara klar med grundskolan när denna termin är över. Och det kommer jag också att vara. Men just nu känns matteboken inte så "jaaa" som jag skulle vilja. Och det stör mig...

Empty loving makes me seasick

Kategori: Dagens outfit ♥Kofta H&M, topp Ullared, shorts Gina Tricot, tights H&M, skor Dinsko

I just don't want to miss you tonight

Kategori: Musik ♥

"And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah you bleed just to know your alive"

Iris - Goo Goo Dolls

This spring I'm going maxi

Kategori: Mode ♥


Hela världen håller andan

Kategori: Everyday ♥

Åh, vilken tur att det slutade snöa igen! Så fort jag såg första snöflingan kallade jag mot nedervåningen i ren desperation! Facebookinlägg från diverse kontakter visar på att jag inte var den enda i protest. För nu ska det bli vår! Vårkläderna hänger taggade i garderoben, redo att tas fram. Alla butiker börjar göra reklam för sina vårkollektioner. Alla gör sig redo genom att trotsa vädret i sina converse. Men det slutade snöa, som tur var! 

Split my personality

Kategori: Dagens outfit ♥
klänning Monki, strumpor H&M

Klipp och klistra

Kategori: Everyday ♥Kan ni gissa vad det ska bli av det här?

Shoes, shoes, shoes

Kategori: Mode ♥


Låt mig säga såhär - jag har hittat ALLA par skor jag behöver i sommar.

Could I steal you?

Kategori: Everyday ♥


Okay, so there we go with the happy smile. What if someone stole you? How would you feel? I've been taken, someone took something away from me. I happily give it to the person, I'd be happy to get rid of some. But what if that person don't know he stole it? How are you supposed to act? So let's just smile and pretend everything is in order, I can't do nothing about this anyway.

Så svårt

Kategori: Everyday ♥

Jag har sådan beslutsångest att det inte är sant!
Vi ska hålla i egna lektioner på idrotten, och jag har valt dans. Saken är den att jag inte kan bestämma mig vilken låt jag vill ha! Inte heller om jag vill göra koreografin musikalinspirerad, latininspirerad, showinspirerad eller vad jag vill. Åh, så svårt! Men kul, det ska det i alla fall bli.

Ibland så undrar jag vad det ska bli av mig

Kategori: Everyday ♥

Igår kväll, klockan 0.37

Det är söndag kväll. Snarare natt. Att sova är en väsentlighet som annars går galant. Men inte i natt. Det är skola imorgon, eller idag, och jag vet att jag mer än gärna skulle vilja sova. Men något håller mig tillbaka. Kanske är det något jag vill ha. Ja, tack. Och jag känner mig inte ett uns trött. Kanske är det mina drömmar och tankar som kört ihop sig och format strejk? Halsont smyger sig på. Jag behöver vatten. Tur då att jag har badrum och glas så nära till hands. Förut kunde jag stressa sönder för en sådan här sak bara genom att granska klockan. Men inte nu. Stress är inte lösningen. Jag är slut, men inte sömnig. Klockan visar för mycket. Jag börjar fundera och undra. Längta efter en förändring. Det blir imorgon. Den första dagen av resten av mitt liv. Äntligen!


Lyckorus

Kategori: Everyday ♥

Jag kunde inte sova igår. Och började fundera på vad som gör mig lycklig. Vad som får mig att rusa runt som ett litet barn.

Jag älskar nätter då regnet slår mot fönstret. Den mysiga känslan då man bara blundar och tänker sig bortom allt simpelt. Jag älskar skosulor mot knastrande stigar, det som får många att känna rysningar längs ryggraden. Att sitta uppe och bara prata om allt onödigt till sent på kvällen. Jag älskar att ta ton tll min favoritsång och att le mot de personer jag har närmst hjärtat. Att hitta något riktigt underbart på mellandagsrean. Jag älskar att sitta under värmefilten när det är som kallast utomhus med en kopp te. Att placera sig i bilen när stolvärmen är på. Att drömma sig bort i musik. Att skriva en riktigt bra låt. Jag älskar känslan när man är på väg till en dansträning, pianoträning. När man får stå på scen. När någon berömmer en. Och när man träffar någon man inte träffat på länge. Djupa samtal med nära vänner. Att vara så inne i en film att man inte kan säga ett ord. Att prata isönder en film för att man har så mycket att prata om. Att hitta en låt man inte kan sluta lyssna på. Att inse hur mycket man älskar sina vänner och närstående. Jag älskar när man känner sig modig. När någon är extra snäll mot en. Jag gillar surret i huvudet då man är så trött att man inte orkar gå och lägga sig. Drömmarna man inte vill vakna från. Att dagdrömma. Grått nagellack påpenslat med extra bred borste. Blåbärspaj, varm choklad och apelsinjuice. Jag älskar fjärilarna i magen före och efter man gjort något läskigt eller överträffat sig själv. När man blir uppassad eller någon tar hand om en. Och jag älskar varma kramar.

Detta var nog inte ens hälften av vad som får mig att känna lyckorus, men bara för att...
Vad gör dig lycklig?

I askan av oss

Kategori: Everyday ♥


Jag förstår inte riktigt hur det kunde bli såhär. I askan av de fina minnen vi har ligger vi alla nu i en hög och kippar efter andan. Allt har blivit som ett spel. Sådana här situationer får mig att känna mig felplacerad. Jag kan reglerna. För det har varit såhär ända sen i början. Det gör mig orolig, för jag delade med mig. Vi skrattar och delade tankar. Ska allt bara sluta såhär nu, när jag åter fått tillbaka en hög med ihopskrynklade känslor? De ville inte ha dem. De borde jag lärt mig med åren. Förr eller senare kastar någon tillbaka papperstussarna som du så snällt delat ut. Kanske för att vid senare tillfälle bedja om att få släta ut bollarna igen. Och man ger dem jobb, pappersjobb. För hellre att någon annan lagar och fixar dina känslor än att du själv måste ta itu med det. Efter en veckas arbete kastar de ihopvikta loppor och pappersplan på dig. Det blir visst aldrig som man tänkt sig. Men det är lite tröstande att de i alla fall ville ha dig en vecka till. Sedan går ni skiljda vägar, för att mötas senare och bygga upp igen. Det går inte att laga, hur mycket klister och tejp du än avverkar. Sprickorna kommer ändå alltid att finnas där. Jag väljer att sova. Kanske kan nattens partiklar hjälpa mig ur det här? Imorgon är en ny dag, men det var idag igår också.

Det är så roligt

Kategori: Everyday ♥

Något oväntat underhållande är särskrivningar. Det är ganska roligt när en person ska uttrycka något och särskrivningar som skitbra och jättekul blir skit bra och jätte kul. "Skit bra" blir ju ungefär som "bajsa bra" och "jätte kul" blir ju som en jätte som heter Kul. Det kan bli ganska fel, men roligt när andra råkar ut för det. Därför älskar jag att man tränar på det i skolan. Tåler inte riktigt när folk som ska ha koll på svenska språket särskriver, då blir det bara för "as kul".... Haha! Godnatt på er!

Intressant

Kategori: Musik ♥


Gehörslära är något mycket intressant, och något mycket viktigt. Speciellt då man har planen klar på att försöka komma in på en singer/songwriter-linje. Det är också väldigt svårt ifall noterna inte kommer i rätt ordning enligt klaviaturen. Men, det är bra träning.
   Och nu ska jag inviga det vackraste låthäftet i min samling som jag fick av Camilla och Emma i julklapp. Det blir med blyertspenna i alla fall, att skriva fel vore för hemskt! Bara de färdiga låtarna kvalificerar sig för en plats där!

Det kommer att sluta i kaos

Kategori: Everyday ♥


Om man gör någonting så får man alltid vänta sig respons. Bra eller dålig. Är man ovanligt kaxig och gör något oacceptabelt kan man vänta sig pay-back från de övriga. Att då vara efterklok är något man kan kasta i väggen. Varför vara efterklok? Att alltid tänka igenom saker man gör två gånger extra innan man gör det är ett bra råd. Därmed inte sagt att man ska analysera isönder allt. Men gör man något otroligt irriterande har de andra rätt att hämnas i min mening. Då menar jag inte i den meningen att man ska bussa sitt gäng på någon som slagits, det är en helt annan sak. 
    Det jag vill ha sagt är att jag tycker det är konstigt att vissa såkallade folkgrupper tror att de kan göra vad de vill utan att det ska få konsekvenser. Låtsas i mediala sammanhang leka vuxna med alldeles för brett ordförråd. Istället för att leva i nuet och göra det bästa av situationen. Och att känna sig kränkta då andra sätter foten emot, för att de ställt till det för dem. Men vad gjorde den första parten från början? Är inte det att kränka på ett sätt. Att gapa och skrika och knuffa sig fram för att göra sig hörd. Prata som normala folk utan att göra en sån stor grej av det, då kanske ni slipper pay-back i framtiden! Att sedan skicka bollen tillbaka igen och försöka göra ytterligare ett hämndförsök är bara patetiskt...

Schoolwork makes you dizzy

Kategori: Everyday ♥


Dagen är här igen. Dagen då man sitter i skolbänken med trötta ögon och längtan. Det slog mig plötsligt att det här är min sista termin i grundskolan. Sen är det över med tryggheten. Vi lämnar vårt trygga bo för att få göra vårt första riktigt stora val. Eller blir vi fria? Jag vet att jag kommer att kämpa som en galning den här terminen för att komma in på den linjen jag vill. Nationella prov, betygsmatriser. Allt vi gör betygsätts. Och det är inte bara skolarbetet som betygsätts. Det är hela du. Dagligen...

Tröga hav

Kategori: Everyday ♥


Allting svallar över. Jag simmar i ett trögt hav där jag tar mig mindre än en centimeter i månaden. Massan är dryg och jag kan knappt skrika på hjälp. Det enda jag vill just nu är att komma fram. Till andra sidan, till mitt mål. Kind, mun, hand. Kind, mun, hand. Så formas mina rörelser. Plask, andas, ta sig fram. Plask, andas, ta sig fram. När jag är framme ska jag hitta en stor klippa att luta mig mot medans fjärilarna fladdrar ovanför mitt huvud. Jag har planen klar i huvudet, jag vet hur det ska se ut.

Det är som att jag vill prata om det, men jag har ingen aning om vad jag skulle säga. Hur skulle alla reagera när de fick reda på att jag inte kan simma i tröga hav?

Skogen

Kategori: Everyday ♥

Åh, nu har jag och min lillebror varit ute i skogen. Och sådär blev den nya headern. Är väldigt nöjd med bilderna, kanske något som kommer att synas på inläggen i framtiden.
   Nu ska jag gå och ta mig en liten lunch, sen ska jag ta itu med både matte och piano.

Afternoon speakout

Kategori: Dagens outfit ♥topp H&M, scarfes som skärp H&M, kjol New Look, tights Indiska, skor Dinsko

Bloggen ett år idag!

Kategori: Everyday ♥

Grattis bloggen!
Tänk att jag har bloggat i exakt ett år idag. Det är lite kul att titta tillbaka och läsa vad jag gjorde. Faktum är, att jag idag för ett år sedan var och shoppade på Nova. Införskaffade två par nya jeans, mina favoritjeans. Jag umgicks i andra kretsar, och hade ett år med fler förändringar än vanligt framför mig. Det hände så otroligt mycket. Men jag tror att 2011 kommer bli ännu bättre. Tänkte slänga upp lite bilder från några av 2010:s höjdpunkter. Kom ihåg, att varje ögonblick räknas!


Tandådalen, skidresa i februari.


Konfirmationsresa i England, juni-juli.


Båtringen, juli.


Kroatien, juli.


Turning Torso, juli.


Hälsa på nya kusinen Helmer, augusti.


LL Dance Studio fyllde två år, augusti.


Elin och jag uppträdde i Barsebäckshamn, september.


Modevisning på Center Syd med LL Dance Studio, september.


Tjejkväll, november.


Kusinens dop, november.


Glamour attack LL Dance Studio, december.


We're bringing christmas back på Center Syd, LL Dance Studio, december.


Julafton, december.

Nya älsklingar

Kategori: Mode ♥
Efter en hel dags letande efter ett par snötåliga skor fann jag de här på Din sko. Nu hoppas vi bara att de verkligen är snötåliga också, haha!

Jag hatar att byta saker

Kategori: Everyday ♥

Jag är trött, men strunt i det - nu åker vi till Malmö och byter den där kjolen som blev för liten trots att vi följde tvättråden. Jag hatar verkligen att byta saker...

Det är med dig jag vill bli gammal

Kategori: Musik ♥

"Saknar dig fast du står här mitt framför mig,
Svart av askan och elden som syntes mil,
Det var jag och jag gjorde det bara för dig,
Fågel Fenix på muren som gav sitt liv.

För alla gånger som vi dansat
Och sjungit med fast ingen kan,
Och aldrig låtsat bara chansat,
Och sket i skolan för det kvittar,
Vad fan vet dom om vår romans,
Ni kommer hitta oss i hamnen
För allt vi gjort.

Mitt liv har känts som några timmar,
Vad ska man blir när man blir stor?
Det ena leder till det andra är allt jag vet,
Det är med dig jag vill bli gammal,
Och göra allt som bara finns
Som om den här dan var vår sista vi har, gulle dig"

Det var jag - Familjen

Löftet

Kategori: Everyday ♥

Jag har klarat det, i sex hela dagar! Inget godis, inget alls. Endast lite glass i början för att stilla sötsuget. Men nu är jag inte ens sugen på det längre. Hur härligt som helst! Jag känner redan att detta kommer bli hur bra som helst, detta löftet kommer jag att klara av, på riktigt.
   Hur många är det som ägnar en dag på lovet till matte? I alla fall jag plus två vänner till. Det måste göras, vi måste göra det. För annars kommer vi ligga efter när skolan börjar igen. Innan lovet började var vi ifrån några lektioner på grund av musikshowen. Vi skulle även göra diagnosen efter lovet, och det kändes då lite smått onödigt att räkna före lovet, då man inte har det lika färskt i huvudet efter allt jul och nyårsfix. Nu måste jag nog gå och träna lite piano också, så är det när man skjuter på allt. Men är det lov så är det!


Lika gott som godis, fast bättre!

Black is the new black

Kategori: Dagens outfit ♥
tröja H&M, kjol Monki, ringar Glitter, Cubus och Topshop, örhängen Glitter

Om jag kunde trolla, så skulle det vara sommar nu

Kategori: Everyday ♥

Ny design?

Kategori: Everyday ♥

Åh, jisses! Jag måste ha en ny header nu, känner ingen direkt nyårskänsla på den. Kanske får passa på att traska ut i snön innan den smälter och ta några vinterbilder. Då kanske änglavingarna kommer till användning trots allt? En ny design är i alla fall något jag är i stort behov av just nu känns det som. Men det får bli en annan dag, idag har jag inte tid över huvudtaget.

Favoritnagellacken

Kategori: Favoriten ♥

Ny kategori! Kommer att uppdatera med mina favoritgrejor här, och det kommer förmodligen bli en del inlägg av det! Jag börjar med mina favoritnagellack, det blev några stycken haha...


fr v. Sophisticated Susanna H&M, Gold H&M, Fashionista H&M, Color 27 Tiger, 702 Blue Jeans Isadora, 709 Ashes to ashes Isadora, 191 Gothic black Isadora, 57 Blue sparkle Nivea, Nr 59 Depend, Yellow sparkle Nivea, 155 Bubble gum Maybelline, 3 Paris Mavala

Ej använt den gröna från Tiger än, älskar färgen på den och måste prova den snarast. Måste också påminna mig själv att köpa ett nytt svart lack, det är otroligt lite kvar i den förpackningen. Den gråa är den absoluta favoriten just nu, passar till precis allt!

Sunset Boulevard

Kategori: Everyday ♥

Snöblandad asfalt

Kategori: Everyday ♥

Jag älskar ljudet av vinterskor mot snöblandad asfalt. Ni vet, det där knastriga ljudet som är så typiskt vintrigt och mysigt. Jag älskar att åka buss och få tänka ostört. Att titta ut genom fönstret.
   Men jag hatar vinterskor, att inte kunna få ha vilka skor man vill. Jag vill använda mina ballerinaskor, mina klackar och sandaler igen. Nu! Och jag hatar när bussen är försenad och man får stå ute och frysa, eller när folk segar när de ska köpa biljett.

No day but today

Kategori: Everyday ♥

"Will I lose my dignity, will someone care?
 Will I wake tomorrow from this nightmare?"
 Will I - Rent

Ibland önskar man att man fick saker som man inte kan få.
Jag hade till exempel älskat att leva livet som en film, för då hade man vetat ungefär vad som skulle hända. Men så är det ju inte. Och det är många saker jag vill ha. En hund. Inte för att det är något jag kan få. En walk in-closet... En sådan där inspelningsstudio med glas emellan två rum. En städerska. Mera pengar. En iPhone eller HTC. Finare hår. Ett hus vid medelhavet. Ja, ni hajar grejen. Som i mitt nyårslöfte, så vill jag även våga mer. Jag har inom mig känt en tendens att alltid eller så närsom fegat med allt. Inte allt, för då hade jag inte varit där jag är. Men när jag var mindre stod jag bakom en dörr och sjöng när andra skulle höra. Nu har jag stått på Malmöfestivalen, dansskolans egna uppsättningar, en rad talangtävlingar, egenproducerade shower på skolan och andra nämnvärda platser. Men jag började med att fega. Och fråga mig inte varför. För jag vet inte själv. Om du skulle fråga mig nu vad jag fegar med så skulle jag först tveka och säga att jag inte vet. Men sen när jag tänkte efter kom jag på att jag är rädd för vad andra tycker om mig, samtidigt som jag inte bryr mig ett skit. Jag vill inte göra människor besvikna, arga. Jag vill inte göra fel. Därför valde jag att sätta det som nyårslöfte, det är så självklart i vissa lägen men ändå så osjälvklart i de flesta. Så nu väljer jag att tuta och köra, utan samvetet upp i halsen.

Godisaffär

Kategori: Dagens outfit ♥strumpbyxor Indiska, tunika H&M, skärp från kofta H&M

Gott nytt år!

Kategori: Everyday ♥

Gott nytt år till er alla! Jag är glad att det är ett nytt år, lite förändring behövs alltid.
2011... herregud! Igår var en mycket trevlig kväll, tyvärr utan någon kamera. Tror att Emma tog några foton så de kanske jag kan norpa till mig sen. Kom också på två nyårslöften. Brukar aldrig ha det eftersom jag fått för mig att det är så svårt att hålla, men i år minsjäks.

* Jag la ett godislöfte. Inget godis på ett år! Mest för att jag vill visa de irriterande orenheterna som blir av skräpmat på huden att de inte får erövra min hud i år. Hoppas på det bästa, att jag klarar det!

* Jag ska bli modigare. Inte fega med saker längre. Och det gäller allt!