Sanna Hansson

Turkiet part four: the pool area

Kategori: Turkiet 2011Turkiet part three

Kategori: Turkiet 2011

Turkiet part two: wicked signs

Kategori: Turkiet 2011

Turkiet part one

Kategori: Turkiet 2011

Efter en vecka i Turkiet är jag nu hemma, och har varit i cirka tre dagar. Jag tänkte inte skriva precist om varje dag som jag gjorde med Kroatien, men dela upp det i olika inlägg. Allmänt så har jag haft en underbar vecka med en massa sol, bad och god mat. Vi bodde i Side, på ett hotell som heter Anthos Garden. Hotellet var väldigt mycket, och rummen var mer som lägenheter med kök, vardagsrum och små sovrum samt tre balkonger! Vi hade väldigt fint väder varje dag, och kanske lite för varmt mitt på dagen. Det var rekommenderat att stanna inne mellan 10 och 15 men det är ju så många timmar! Så mellan 12 och 13 försökte vi få in lunch, sedan en liten siesta på rummet när vi var vid poolen och på stranden fick vi helt enkelt stå ut som det var. Men lite solbränna har jag lyckats bygga, dock är jag ingen person som blir chokladbrun precis men jag är i alla fall inte röd! Här kommer lite bilder från stranden.

Sweet rebels

Kategori: Mode ♥Jag önskar inte att hösten vore här, tvärtom. Men den kommer ju förr eller senare och då hade inte dessa plagg suttit helt fel. Allt är från Monki.

The Ark 13/7

Kategori: Musik ♥

Några dagar senare lägger jag äntligen ut bilderna från tisdags! Men gud vad bra det var! Det var förmodligen sista gången någonsin jag såg The Ark live men är ändå glad att jag fått chansen att se de två gånger i år. Allt var perfekt, setlisten, vädret, platsen och mellanpratet. Det är något speciellt när Ola Salo pratar, för det betyder något. Han berättar hur låtarna kommit till och hur han vill att man ska vara sig själv och inte bry sig om de som tittar snett på en. Han berättade att låten "Let your body decide" kom till när han bestämde sig för att låta kroppen bestämma en dag, inte tänka på om han skulle ta ett skutt på gatan utan bara göra det. Det är så otroligt sorgligt att de ska lägga ner, får hoppas på mer musik i alla fall från Ola. Underbar konsert i alla fall!
Addictive

Kategori: Everyday ♥


Roligt hur jag för andra gången lägger ut en bild när jag äter innan jag ska se The Ark... Haha, idag är andra gången jag ser dem i år och jag laddar väl upp på det sättet att äta. Den här gången fiskar som är apgoda! Jag som inte äter godis är glad att kunna ha något salt att äta på. För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, mer än att sola en kort stund och göra mig i ordning. Längtar något otroligt till ikväll!

På dagen igår fixade jag och mamma några småsaker som behövde fixas innan vi åker till Turkiet. Sen följde jag med pappa för att titta på hans bands rep. Det är tänkt att jag ska få sjunga/köra lite när de ska spela på Malmöfestivalen senare i sommar, vilket ska bli otroligt roligt! Kunde dock inte sjunga så mycket igår på grund av att min hosta inte verkar vilja ge med sig... Men någon gång ska jag väl bli frisk! Hade varit kul att till exempel kunna spela in lite nya videos där Elin och jag spelar. Men sånt ska man ju aldrig ge sig in på när man är sjuk. Nej, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Kram!

Helgen

Kategori: Everyday ♥

Hej bloggen! Jag tänkte samköra helgens tre dagar i ett inlägg, annars blir det så attans många!Fredag Det blev en ganska tidig fredagsmorgon eftersom Elin och jag hade ett jobb. Först åkte vi hem till Elin för att repa lite, och sedan vidare till guldbröllopet där vi tillbringade fyra timmar. Jag var fortfarande ganska kass i fredags, även om jag kurerat mig hela veckan, så lite jobbigt att sjunga var det. Men det var väldigt trevliga människor på festen och vi fick till och med sitta bland de andra gästerna och äta, riktigt snälla! Efter jobbet svängde vi inom Ica för att handla en stooor påse med naturgodis, eftersom vi var övertygade om att vi var värda det. Sedan åkte vi hem till mig för att titta på film, även om det inte riktigt blev någon av de normala filmerna vi tänkt oss. Istället flyttade vi täcken och kuddar till TVn och satte igång Spy Kids 3D, dock tittade vi aldrig på den i 3D eftersom glasögonen var så konstiga. Kommer ni också ihåg i början när det precis hade blivit inne med 3D, när det var såna röda och blåa glas på glasögonen? En sak bestämde vi i alla fall, och det är att vi måste titta på ettan och tvåan snarast.


Lördag På dagen plockade vi ner partytältet som hade stått en vecka i trädgården efter grillfesten. Jobbigt, men skönt nu när det äntligen är borta. Sedan satte vi igång grillen och grillade innan vi åkte iväg till Furulund för att titta på Stonelake, som hade release för sin nya skiva. Det var svårt att få någon bra bild, men på den här ser ni i alla fall ungefär hur det såg ut.Söndag På söndagen bestämde vi oss för att åka ut till båten. Och när jag tittar ut genom fönstret idag och ser det fula vädret, så är jag glad att vi gjorde det. Vi åkte ut en bit på havet, men insåg att på grund av de höga vågorna var det bättre att åka tillbaka igen. Annars kan jag starkt rekommendera ön Flakfort, som ligger utanför Danmark. Den är riktigt mysig! I alla fall så åkte vi tillbaka till Lomma igen och åt en rejäl lunch i båten. Sedan var vi där hela dagen. Lillebror och pappa stack och badade men på grund av min hosta fick jag låta bli. Börjar bli väldigt trött på att vara sjuk nu. Men i övrigt var det en väldigt mysig dag!

Livshistoria

Kategori: Everyday ♥


Satt och funderade på saker jag vill göra innan jag dör. Låter hemskt att tänka på det vid 16 års ålder! Tänker på att jag skriver väldigt mycket, bloggen tar nog inte upp särskilt många procent av bokstäverna jag kluddar ner per månad. Förutom att skriva låtar och såklart skolarbeten så skriver jag ner tankar och tänkvärt. När jag skriver så känner jag hur allt jag vill ha sagt löser sig utan att det egentligen gör det. Men jag får dela med mig. För tillfället till ett glatt A4-block med ränder på omslaget. Skriver allt och inget där. Och jag tänker att när jag blir gammal, känd musiker eller gammal musiklärare - så vill jag skriva en självbiografi. Så att alla kan läsa och lära sig av mina misstag, och lära sig av det jag gjort bra. Det var bara en tanke. Men jag kan redan se hur mycket mitt randiga kollegieblock kommer att vara till hjälp vid 50 års ålder. Ville bara dela med mig av det. Kram!

Två billybokhyllor

Kategori: Favoriten ♥


Vem har sagt att det ska stå böcker i bokhyllan? I min har jag pressat ner allt det fula i flätade korgar och tidsskriftssamlare och använder istället mina bokhyllor för att förvara mina skor. För varför ska man gömma vackra ting i en tråkig garderob? Kanske är det så här jag kompenserar för walkincloset-en jag inte har men vill ha, haha? Städade den dessutom extra igår och kan nu också säga att det är min favoritdel av mitt rum, förutom sängen såklart!

Shake shake

Kategori: Musik ♥
Jaha, vad är detta nu då? Tänker ni säkert. På förpackningen står det shake shake. Jag skulle vilja kalla den för dagens höjdpunkt, i alla fall för mig som suttit hemma och knappt kunnat pratat idag. Så otroligt trist att vara sjuk! Hoppas med hela mitt hjärta att jag blir frisk till fredag, när Elin och jag har en stor spelning. Men som sagt, gladare blev jag definitivt av den här! Hoppas på att kunna smyga in den i Elins och min repertoar! Kram.

Grillfest

Kategori: Good times ♥


Bilderna får tala för sig själva, men en fin kväll var det definitivt!

Avslutningskonsert

Kategori: Musik ♥

Det känns egentligen sinnessjukt nu i efterhand! Jag har jobbat som musiker i tre veckor. Första veckan i ett rum för att öva in en repertoar på 13 låtar. Sedan för att boka jobb, ringa tidningar, bära utrustning och för att spela. Jag har fått prova på alla delar av musikerlivet. Och trots att det kan vara jobbigt med tre spelningar en dag, inte så mycket för själva spelandet men för riggande och bärande, så är det totalt värt det! Det är värt den stunden man får stå på scen. Igår hade vi vår avslutningskonsert i Smörjgropen för anhöriga och det var riktigt kul. Samtidigt kändes det sorgligt att efter tre veckor bara sluta. Men det känns bra att sluta på topp, där man känner att man kommer sakna det. Det har varit en underbar erfarenhet!Vägkyrka

Kategori: Musik ♥

I torsdags kom Elin hem från landet med röda telefonkiosker! Det var riktigt kul att se henne igen, och såklart hade vi en spelning dagen efter hon kom hem, haha! På morgonen fick vi dra igenom låtarna vi skulle spela i kyrkan, och sedan åkte vi till Hofterups kyrka för att spela där. Flera släktingar från min sida dök upp, sånt är alltid roligt! På kvällen följde Elin med till avslutningskonserten med sommarjobbet och sedan med hem till oss. Vi pratade och jag kom ihåg hur roligt det är att rita ögon på hakan och sedan lägga en filt över huvudet så att det ser ut som en människa till. Vi tränade på våra partytricks och åt glass. En mysig kväll helt enkelt!


Spelningar 30/6

Kategori: Musik ♥

Innan vi susade iväg med bilen till Danmark för att se Toto, hann vi med två spelningar på dagen. En i Dösjebro och en i Löddeköpinge. Och här är de fantastiska bilderna!Bilder ovan från Tallgården, Dösjebro
Bilder ovan från Södervång, Löddeköpinge

Toto 30/6

Kategori: Musik ♥

Några bilder lyckades knäppas under konserten i torsdags. Och det var riktigt bra! Ångrar inte en sekund att jag valde att följa med. Har redan fyllt på spotifylistan, men känner att fler kommer att få en värdig plats där! Som sagt, sjukt bra!


Ålderdomshem och kyrkpark

Kategori: Musik ♥

En dag, tre spelningar. Kävlinge - Lödde - Kävlinge. Det är lite småsorgligt att det är sista dagen på jobbet idag. Samtidigt ska det bli skönt med ledighet. Bilderna nedanför är från onsdagens tre spelningar. Uppdaterar senare med fler inlägg. Har rätt mycket att ta igen. Men det verkar vara så, att när man har mycket att göra hinner man inte att blogga (och det är då man har saker att skriva om). Sedan när man inte har något att göra och försöker skriva något så kommer man inte på något. Men eftersom jag varken hade tid att blogga i onsdags eller igår så får jag ta igen allt i efterhand, innan det kommer fler saker att skriva om, haha! Kram så länge!


Rigg och sånt

Kategori: Musik ♥

Jag har supermånga inlägg som ska göras inom den närmsta tiden, innan det kommer fler som jag också måste göra. Kör ut lite bilder från onsdagens jobbande. Det är inte bara den glamourösa delen av musikerlivet vi får prova på. Det är även riggande, väntetid, bärande och annat. I onsdags hade vi hela tre spelningar, och efter dagens slut var inte någon av oss särskilt pigg. Så här fastnade vårt jobbande på bild i onsdags.