Sanna Hansson

Skor

Kategori: Mode ♥


Åh, så fina de här är! Ser inte sådär jättehöga ut och skulle vara perfekta. Egentligen äger jag ett liknande par från H&M, som efter mindre än en månads försiktigt användande spruckit. Typiskt att det ska vara så bara för att man kör budget, och det var dessutom första gången jag handlade skor där. Får hoppas på att jag hittar kvittot så att jag kan fixa det på något sätt. Men annars har jag hört att kvalitén på Monkis skor ska vara ganska bra, och kan man förresten vänta sig att den ska vara skitdålig när skorna ändå kostar 600? Kanske ska masa mig till en Monki-affär så fort jag blivit riktigt frisk och prova de här? Känns som att jag har blivit lite för generös med att lägga pengar på skor. Men, men...

Plommon

Kategori: Mode ♥


Hur fint är det inte med mörka läppar? När jag hittar rätt färg kommer jag att springa till kassan direkt med läppstiftet i högsta hugg! Till vardags hade jag matchat med i en övrigt nedtonad sminkning, så fint! Iih, blir nästan sugen på att springa till närmsta Kicks på direkten, även om det förmodligen är stängt vid den här tiden...

Rytmus

Kategori: Everyday ♥

Sådär ja, jag är tillbaka. Fastän jag älskar att skriva, fastän jag gillar det så har det blivit så dåligt med uppdatering. Det här måste vara den mest använda ursäkten; men jag har verkligen inte haft tid. Mitt bland vanliga vardagsbekymmer har jag börjat i en ny skola i Malmö, gjort modelljobb, haft spelningar och trilskats med en äcklig förkylning som ännu inte försvunnit. Vad mer ska jag säga? Jag trivs riktigt bra på min nya skola, går på en singer/songwriter-linje och skulle mer än gärna bosätta mig i skolans aula. Trots att jag saknar min gamla klass så tror jag att det här kommer att bli riktigt, riktigt bra.


Bild från en spelning i slutet av augusti.

Förseningar

Kategori: Everyday ♥

Skånetrafiken,
tack för att ni lät mig sitta ute i solen och vänta på er i en timme. Tack för att ni lät mig ta 134an från Malmö för att sedan springa in på Maxi och handla mat för att hinna med 132an hem en halvtimme senare. Och sen inte dök upp, tack! Komiskt nog läste jag en artikel om Skånetrafiken i Metro då jag satt och väntade. Det stod att minst en resenär skadar sig i kollektivtrafiken per dag. Antingen genom klämning eller dylikt. Och personen som försvarar detta säger att det är stressigt för chaufförerna att hålla tiderna och att de alltid senarelägger tiderna en gång per år för att det ska bli lättare. Men det är ju dock väldigt stressigt fortfarande för de som kör!

Jag vet att det här inte är chaufförernas fel, varken med förseningarna och skadorna. Eller? Jag har inte utsatts för någon skada tack och lov. Men den personen som kör bussen som kommer efter den buss som inte dök upp, den kan ju inte hjälpa det. Så inte hjälper det att skälla ut den stackaren, som vissa lätt kan få för sig. Visst är det bra med bussar, och att vi i hålan där jag bor ens får någon kollektivtrafik överhuvudtaget. Det är ju trots allt vårt eget fel att vi bor där vi bor. Men om vi nu står fint och väntar på bussen i tid för att vi gärna vill komma hem så att vår nyköpta mjölk och vårt naturgodis inte blir varmt eller smälter, så kan man väl i alla fall få önska att bussarna skulle komma en gång i timmen. När det just är... en gång i timmen och inte vart tioende minut!

Någon hade uppdaterat sin status med "Skånetrafiken - makes people walk" på facebook. Statusen hade nog mer likes än vad jag sett på riktigt länge. Och det är väl klart att folk håller med? För vem vill vänta en timme på bussen? En tjej på busshållsplatsen hade sprungit till bussen i Lund för att komma hem en timme tidigare, och så fick hon ändå vänta i Löddeköpinge. Jag vet inte ens vad som hänt med den bussen som aldrig kom. Någon sa något om någon krock, och om det är så så är det ju hur tragiskt som helst.

Men jag kommer i alla fall vara den personen som köar till körkortstestet när jag fyllt 18, så snabbt som jag kan!