Sanna Hansson

Skrillex? "Booombaangdrrdrrdrr"

Kategori: Musik ♥

Jag är egentligen inte den som brukar prata om musik på det här sättet, men jag känner att jag måste skriva om det här... Skrillex spelas överallt, på radion och i folks hörlurar. Det är varken avslappnande eller upptempo på ett bra sätt. Visst, på dansgolvet kanske det fungerar men att sitta och dunka det från datorn medans man gör läxa? Nej tack! Satte mig på bussen mot Malmö tidigare idag. Plötsligt kommer det in någon med Skrillex i lurarna och det enda jag hör hela vägen till Bjärred är "drr drr drr drrrrrrrr tjtjtj". Är jag ensam om det här?

Jag menar inte på att alla ska tycka som jag men musiken gör bara så att jag får ont i huvudet. Men det finns ju folk som lyssnar och jag uppmuntrar självklart att Skrillex fortsätter att producera till dem. Och jag gillar faktiskt hans melodier i pianoversion, då kan det till och med vara fint. Men kom inte och stör mig med surrande och jobbiga bassdrops.

//I'm not normaly the type to talk about music like this, but I feel that I need to write about this... Skrillex is everywhere, on the radio and in people's earphones. It's not relaxing nor uptempo in a good way. Sure, it might work on the dancefloor but to sit at home and listening to it while you do your homework? No, thank you! I was on the bus to Malmö earlier today. Suddently someone walks in with Skrillex loud from their earphones and the only thing I can hear is "drr drr drr drrrrrrrr tjtjtj" Am I the only one who feel this way? 
I'm not saying that everyone should think as I do, but it only makes my head ache. But there are people listening to them and I'm absolutely encouraging Skrillex to keep producing for them. And I actually like his melodies when they are in pianoversion. But don't come bother me with bzz:ing and annoying bassdrops.

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Ruggigt duktig DJ!

  Ett av det bästa som hänt den elektroiska musiken 2010-talet, då han har kommit med något nytt, fräscht och rätt så unikt!

  2012-01-27 | 19:43:17
 • Sanna säger:

  Svar till Anonym: Du har absolut rätt att tycka hur du vill, repsekterar det till hundra procent. Tur att man tycker olika ju, annars hade det nog inte existerat så många musikgenrer som det gör :)

  2012-01-27 | 19:58:16
  Bloggadress: http://thesannaa.blogg.se/
 • Sanna säger:

  respekterar*

  2012-01-27 | 21:44:49
  Bloggadress: http://thesannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här: