Sanna Hansson

Smått galna men lyckliga

Kategori: Musik ♥

Hej fina människor! Ger er en av de bilder som kanske inte platsar överallt, men som ändå representerar Elin och mig väldigt bra. Om ni inte gillat än, in på www.facebook.com/sannaochelin! 

Klockorna är omställda och jag räknade i morse ut att jag endast sovit i fem timmar i natt. Förutom att jag inte kunde sova så missade jag ju också en timme. Så typiskt. Känner mig fortfarande lite krasslig i halsen så ska snart hoppa ner i ett varmt bad igen. Allt för att maximera chanserna att bli sjuk. På lördag har jag både ett jobb med skolan och på kvällen är det Earth hour, till det har musikföreningen i vår kommun fixat ett jam. Underbart att man kan musicera och samtidigt vara rädd om miljön. Inga förstärkare är tillåtna och det enda ljuset vi har är tända ljus. Kan knappast bli mysigare. Ta hand om er så länge, kram!

// Hi beautiful people! I give you a picture of me and Elin, if you haven't clicked "like" on facebook yet, go to www.facebook.com/sannaochelin! I still have a little pain left in my throat so I'm gonna take a bath today again. On Saturday I have a gig with school and in the evening there's an event for Earth hour. Take care, hugs!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: