Sanna Hansson

Måndag.

Kategori: Everyday ♥

Kan sitta hur länge som helst framför weheartit, sitter och håller med om alla teenager posts och ropar högt "JA" framför datorn även om jag är själv hemma. Dagen idag var kort, hade bara en lektion. Efter det sprang jag runt lite i stan och fixade sådana tråkiga grejor som man alltid skjuter upp. Men nu har jag en miniräknare, så att jag kan göra matteprovet imorgon haha. Pappas från 80-talet höll inte måttet längre. Nu ska jag ta itu med lite saker. Kram på er!

Vintagemässa

Kategori: Good times ♥

Hej kära vänner! Gårdagen var en fin kväll som bestod av både födelsedagsfirande och Eurovision Song Contest. Kan inte förstå att Sverige faktiskt vunnit! Känns ju underbart! Idag tog jag mig trots otrolig trötthet upp ur sängen för att åka till Malmö och besöka Vintagemässan där. Eftersom vi var där ganska tidigt fick vi vars en goodiebag med en massa gulliga saker i. Allt ekologiskt. Favoriten i bagen var såklart de små godiscyklarna, inget jag tänker äta på ett tag. Det blev däremot inget annat inhandlat, även om det var vintage så var det av den dyrare sorten. Men en stor sked inspiration fick jag i alla fall med mig hem. Ska nog krya till sängs snart, imorgon väntar en jobbig idrottslektion. Ha det fint!

Summan av en fredag

Kategori: Good times ♥


Jag och Hanutten

Hej alla fina människor! Mitt blogghumör har varit ganska långt borta och svävat i någon månad nu. Vet inte om det är tillbaka, men tänkte uppdatera er lite igen som jag gör då och då. Igår var jag ledig från skolan, alla lektioner var inställda och jag kunde istället ligga i solen hela dagen och inte göra något speciellt. Med inställda grillfest-planer bestämde jag och några kompisar oss för att åka till en nyöppnad klubb i Malmö. Att vara 17 år och gå ut är däremot inte det roligaste. Jag måste säga att stället vi gick till nog var den fattigaste festen jag har varit på i hela mitt liv. Så efter några timmar gick vi därifrån och roade oss själva med glass och vatten på McDonalds. Tack och lov att jag har så underbara vänner! Nu ska jag vila upp mig för ikväll åker vi på födelsedagsfest. Ha en fin dag!

Mejeriet

Kategori: Musik ♥

Mycket att göra men lite tid att göra det på. Sedan sist har jag hunnit med att bo hos Elin en vecka, dansat på en vårmarknad, haft en spelning på Mejeriet i Lund, skrivit SO-prov, spelat på en vernissage och övningskört för första gången. Idag väntar en massa idrottsprovspluggande och ännu mer övningskörning. Ha en fin dag!

Photograph

Kategori: Musik ♥

Två nya låtar uppe på vår youtube, "Photograph" och "Mint". Klicka er in på www.youtube.com/sannaochelin lyssna och sprid! Kram!

// Two new songs on our youtube, "Photograph" and "Mint". Click to youtube.com/sannaochelin listen and spread to your friends! Hugs!