Sanna Hansson

UN, DEUX, TROIS!

Kategori: Everyday ♥

Min vecka har varit.. fullspäckad men åh så bra! Överlag.. 
Måndagen började med två månader tillsammans med min underbara pojkvän. Tisdagen fortsatte med pass på friskis, medelsvår jympa. Det var längesedan jag skrattade så mycket. Avslutade dagen med kvällsmat bestående av rivna morötter, keso, kidneybönor och zucchini. Onsdagens träning blev idrotten i skolan, cirkelgym, men det är inte heller fy skam. Kvällsmat blev sallad med keso och grönsakswok toppad med pumpafrön och fetaost. Omnomnom! Gick sedan på pianolektion och åkte senare till pojkvännen igen. Torsdagen, idag alltså. Först hem till Elin och umgås och förbereda inför ett möte. Sedan danspass och för att toppa det en powerwalk med pappa när jag kom hem.
 
Jag tjuvstartade ju redan förra veckan med träningscykeln på fredag och joggingrunda på söndagen. Känner mig väldigt duktig och nöjd. Imorgons ska jag simma med Hannah och sedan ta helg. Det går bra nu! Känner mig tusen gånger piggare också, träning och rätt mat gör att man orkar så mycket mer.

Har bett mamma köpa hem en massa saker, grönsaker och nyttigt bröd. All Bran. Äter ägg. Russin. Yoghurt. Och man förstår inte hur gott det faktiskt är förrän man provat. Jag har aldrig varit sugen på kidneybönor förut, men nu så. Ska hoppa in i duschen nu, och sedan sova. Har sovmorgon imorgon. Cirkeln sluts. Och detta blev ett måbra-inlägg. Ha det fint! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: