Sanna Hansson

VITT.

Kategori: Everyday ♥

Jag sitter i ett vitt rum, med vita väggar, vita lampor, vita bord. Ja, i stort sett allt här inne är vitt. Förutom mina klasskompisar, fyra förutom jag. De är ganska färgglada. Jag har håla och har precis avslutat veckans arbete i svenskan. Det är mindre än en timme kvar tills jag börjar igen och jag borde kanske plocka fram matteboken och räkna lite. Men jag missade nästan hela mattelektionen igår. Förstår inte, måste ha genomgång. Den får jag på torsdag. Och min hjärna är för överbelastad för att själv lära mig någonting utifrån bokens genomgångs-sidor. Kanske borde jag hitta ett rum och träna igenom sångläxan, pianoläxan. Men de brukar aldrig vara lediga på tisdagar. 

Mitt nyttiga liv börjar idag. Det har jag sagt sedan förra veckan. Istället för att äta en kaka igår när jag kom hem tog jag en morot. Idag ska jag träna med min goda vän Hannah. Jag drömmer inte om kladdkaka och inte om Ben & Jerrys. Istället suktar jag efter en tallrik rårivna morötter, kidneybönor, stekt zucchini och keso. På riktigt, jag skojjar inte. Imorgon har vi idrott, så det får bli all träning jag behöver imorgon. På torsdag är det danspass och på fredag funderar jag och Hannah på att köra ett pass på Friskis till. Helgen får vara. Kanske springa på söndagar. Men någon måtta får det vara. 
 
Istället för träningsfunderingar ska jag nog ta och läsa engelskaboken istället. Det här läsandet tar visst aldrig slut. Keep reading, I guess... 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: